Втратила понад 137 000 гривень: тернополянка стала жертвою афериста

Опубліковано в Новини 08.12.2022

137 500 гривень перерахувала жителька обласного центру на рахунок афериста. Поліцейські Тернопільщини проводять розшукові заходи аби встановити осіб причетних до протиправного.

Зазвичай зловмисники заманюють покупців товарами зі значними знижками, але при цьому обов’язковою умовою являється передоплата. Як тільки кошти надходять на рахунки аферистів, вони зникають із привласненими грішми.

Від такого злочину потерпів й жителька Тернополя. Жінка переказала гроші за покупку генератора, однак бажаного так й не отримала. За допомогою вона звернулася до правоохоронців.

Відомості про подію працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.