На Тернопільщині 56-річний чоловік жорстоко вбив свою матір, а після цього покінчив життя самогубством

Опубліковано в Новини 22.11.2022

Поліцейські встановлюють обставини обох смертей.

До співробітників Підволочиського відділення поліції надійшло повідомлення від 56-річного жителя одного із сіл Скалатської громади про те, що він вбив свою матір.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Заявника поліцейські виявили повішеним на горищі. Чоловік вже був без ознак життя. Тіло його матері з ознаками насильницької смерті знайшли у підсобному приміщенні.

У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що родичі проживали вдвох. 56-річний чоловік останнім часом зловживав спиртним. Того дня конфлікт між ними виник через те, що матір відмовилася дати синові гроші на спиртне. Під час сварки чоловік схопив палку і декілька разів вдарив жінку по голові. Після цього облив бензином та підпалив. Тіло матері перетягнув у погріб.

Після скоєного зловмисник зателефонував до поліцейських і повідомив, що вбив жінку. До приїзду правоохоронців пішов на горище та повісився.

Слідчі розпочали два кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, одне з яких – з відміткою «самогубство». На даний час призначено проведення ряду експертиз.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.