У Тернополі муніципальні інспектори проводять перевірки щодо обмеження роботи світлових вивісок у темну пору доби

Опубліковано в Новини 21.11.2022

Цими днями працівники управління муніципальної інспекції спільно з поліцейськими Тернопільської міської територіальної громади проводять інформаційні рейди щодо обмежень роботи світлових вивісок у темну пору доби.

Так, 20 листопада інспекторами проведено профілактичні бесіди з понад 30-ма суб’єктами господарювання у центральній частині міста, масивах «Сонячний» та «Східний».

З метою дотримання цих обмежень, у разі виявлення повторних фактів порушення вимог рішення Ради оборони області при Тернопільській ОВА, може бути прийнято рішення про демонтаж вивісок та рекламних конструкцій.

Закликаємо підприємців Тернопільської громади бути свідомими та обмежувати роботу світлових вивісок та додатку освітлення у темну пору доби.

Звертаємося до тернополян! Якщо ви помітили освітлення бігбордів, сітілайтів, іншої зовнішньої реклами прохання звертатися в управління муніципальної інспекції за тел.: +38 (067) 447 31 86 та +38 (073) 015 1481 (Viber) або повідомляти на лінію 102.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.