У Тернополі теплоносій подано практично на усі об’єкти житлового фонду

Опубліковано в Новини 07.11.2022

Зважаючи на зниження середньодобової температури зовнішнього повітря, у п’ятницю, 4 листопада у Тернополі розпочався опалювальний період 2022/2023 для населення та інших споживачів.

Впродовж вихідних КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» та управителями будинку було організовано роботу аварійних служб, які реагували на звернення мешканців щодо відсутності тепла у будинках чи квартирах. Відтак, за ці дні було ліквідовано близько 20 аварійних ситуацій у житловому фонді та три аварії на зовнішніх мережах. За результатами роботи аварійних служб теплоносій, станом на 07 листопада, подано практично на усі об’єкти житлового фонду

Наразі аварійні служби ще ліквідовують аварійну ситуацію у трьох житлових будинках та проводять ремонтні роботи на теплотрасі на вул. Євгена Коновальця, 12. У зв’язку з проведенням цих робіт теплопостачання тимчасово не подається у п’яти житлових будинках мікрорайону «Канада». Роботи на цій ділянці теплотраси планується завершити сьогодні. Відтак, і тепло до цих помешкань тернополян розпочне надходити після ліквідації аварійної ситуації.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.