У Тернополі вантажівка протаранила відбійник та ледь не перекинулася

Опубліковано в Новини 02.11.2022
Днями патрульні отримали повідомлення про ДТП без травмованих на вулиці Дівочій.
Зі слів заявника, водій вантажівки не впорався з керуванням, пошкодив відбійник, та ледь не перекинувся на проїжджу частину.
Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, переконалися, що водій вантажівки не постраждав, здійснили регулювання дорожнього руху та, залучивши на допомогу інших небайдужих водіїв, спільними зусиллям повернули транспортний засіб на проїжджу частину.
Патрульні з'ясували, що водій вантажівки порушив вимоги дорожнього знаку 3.3 "Рух вантажних транспортних засобів заборонено", через що не впорався з керуванням та здійснив наїзд на відбійник, пошкодив свій автомобіль та бетонну огорожу.
На водія патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ч. 1 ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць та технічних споруд) та винесли постанову за ч. 1 ст. 121 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.