Розшукали зловмисника, який викрав барсетку зі значною сумою грошей з автомобіля тернополянина

Опубліковано в Новини 29.10.2022

З повідомленням про крадіжку до співробітників Тернопільського районного управління поліції звернувся 38-річний житель обласного центру. У нього з мікроавтобуса викрали барсетку з грошима та документами.

За словами потерпілого, він приїхав до знайомої, аби віддати їй деякі речі. Автівку припаркував в дворі багатоповерхівки. Вийшовши з машини, чоловік залишив відчиненими дверцята. Коли ж повернувся через 5 хвилин, виявив, що з переднього пасажирського сидіння викрали барсетку, в якій було понад 700 доларів, 18 000 гривень, документи.

У ході проведення оперативних заходів співробітники кримінальної поліції розшукали зловмисника. Ним виявився раніше судимий 25-річний житель Тернополя. Частину викрадених коштів у чоловіка вилучили.

Також поліцейські встановили причетність фігуранта ще до однієї крадіжки – виніс з магазину одягу товару на понад 3 000 гривень.

За обома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування

 

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.