У Тернополі у нетверезих батьків забрали 2-місячного хлопчика

Опубліковано в Новини 26.10.2022
Учора близько 16-ї години патрульні отримали повідомлення від небайдужої громадянки, про не належний догляд за 2-місячною дитиною.
Інспектори негайно прибули на допомогу за вказаною адресою, де на них очікувала заявниця. Двері до помешкання були відчинені, тож поліцейські зайшли до квартири, де виявили нетверезу матір з 2-х місячною дитиною. На місце прибув і батько дитини, який також мав явні ознаки алкогольного сп'яніння.
З огляду на антисанітарні умови, інспектори не могли далі залишати хлопчика за адресою проживання. Тому викликали на місце події карету швидкої, повідомили працівників відділу ювенальної превенції, соціальних працівників та службу у справах дітей. Склали на обох батьків протоколи за ч. 1 ст. 184 (Неналежне виконання батьківських обов'язків) КУпАП та разом з медиками доставили немовля до лікарні.
Надалі вирішуватиметься питання про позбавлення батьківських прав.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.