На Тернопільщині іномарка смертельно травмувала чоловіка

Опубліковано в Новини 26.10.2022

Працівники Чортківського районного відділу поліції просять допомогти встановити особу чоловіка. 25 жовтня близько 7:15 в селі Яблунів водій автомобіля Mercedes-Benz Vito збив перехожого. Чоловік від отриманих травм помер на місці події. При собі потерпілий не мав жодних документів.

Загиблому на вигляд 50 – 60 років, худорлявої тілобудови, ріст 155-160 см, волосся темного кольору, має лобні залисини, обличчя овальне. На руках набиті татуювання у вигляді каблучки на середньому пальці правої руки та факелу у руці, що горить на правому передпліччі.

При собі мав наплічний рюкзак червоного кольору із надписом «Товариство Червоного Хреста».

Якщо ваш родич не повернувся додому, а можливо ви давно не бачили свого знайомого і він схожий на загиблого, повідомляйте на лінію “102″.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.