У Тернополі потрійна ДТП. І знову на Бандери

Опубліковано в Новини 17.03.2016

Важких потерпілих немає.

Одна людина в лікарні та механічні пошкодження трьох автівок - такі результати дорожньо-транспортної пригоди у Тернополі. Аварія трапилася у середу, 16 березня, на проспекті Степана Бандери близько 13:05, зазначили в ГУ НП області.

За попередньою інформацією, водій "Мерседеса", рухаючись лівою смугою вбік вулиці Слівенська, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху.

В результаті такого маневру він врізався в автомобіль "Хонда", за кермом якого була жінка. Вона саме розпочинала рух після зупинки на світлофорі. Уникнути удару автівкам не вдалося. "Мерседес" врізався в бік її машини.

На момент аварії в "Хонді" на задньому сидінні було двоє неповнолітніх дітей. Вони не травмовані.

Після удару "Мерседес" продовжив рух по зустрічній до узбіччя і протаранив ще й "Фольксваген Гольф", припаркований на дорозі. В результаті автопригоди пасажира з "Мерседеса" забрала швидка допомога. Після огляду медиками чоловіка відпустили.

Правоохоронці встановлюють причини ДТП.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.