Уся Вишнівецька громада зібралася на велику коляду (фото)

Опубліковано в Новини 15.01.2017

13 січня о 12 годині у центрі Вишнівця на спільну коляду зібралися колективи з усіх сіл громади, села Лози, що не увійшло до об’єднання, Старовишнівецької школи та Вишнівецького будинку культури.

Колективи представили по 2 колядки, що в загальному склало велике різноманіття святкових пісень, жодна із них не повторювалася. З вітальним словом до учасників коляди та глядачів звернувся і новообраний голова Вишнівецької громади, колишній очільник партії «Добрий самарянин» Володимир Кравець. Він подякував людям за підтримку на виборах, побажав гараздів у новому році та зауважив, що поки Україна колядує – вона живе.

- Саме перед початком колядування почався густий, лапатий сніг, проте нас це не засмутило, вже через кілька хвилин свята, він припинився. А у всіх учасників був дуже гарний настрій, нас переповнювали емоції, у мене особисто залишилися найкращі враження, - розповідає учасниця коляди, депутат районної ради від фракції «Добрий самарянин» Юлія Цимбалюк.

Після окремих виступів відбулася загальна коляда, віншування, посівання. Такий захід у Вишнівці проходить не вперше, його започаткувала парафія  Старовишнівецької храму УПЦ КП, проте саме цього року коляда зібрала таку велику кількість колективів.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.