Тернополяни отримали 67829 адміністративних послуг від податкової

Опубліковано в Новини 13.10.2022

Упродовж січня-вересня 2022 року фахівці структурних підрозділів Головного управління ДПС у Тернопільській області надали 67829 адміністративних послуг. До того ж підрозділом податкових сервісів та ДПІ надано 46869 адміністративних послуг із загальної кількості.

Найчастіше зверталися платники, щоб скористатися послугою з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Таку послугу отримали 32804 жителі краю. Трохи менше тернополян звернулися, аби отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Цією послугою скористалися 8115 осіб. Також актуальними залишились послуги щодо отримання витягу з реєстру платників єдиного податку та реєстрації платником єдиного податку. Такі послуги отримали відповідно 7886 та 5639 осіб.

 

Джерело: У ДПС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.