У Великоберезовицькій громаді попрощалися із 29-річним воїном Тарасом Кравчуком

Опубліковано в Новини 06.10.2022

Учора, 5 жовтня, в останню дорогу у селі Петриків Великоберезовицької громади провели полеглого захисника України Кравчука Тараса Ігоровича.

29-річний Герой загинув на фронті, обороняючи Україну від російських окупантів, повідомили у Великоберезовицькій селищній раді.

Солдат Тарас Кравчук був гранатометником аеромобільного батальйону військової частини А2120. Став на захист Батьківщини з початку повномасштабного вторгнення рф. Мужньо обороняв незалежність, волю та свободу України від ворогів.

Народився Герой 6 вересня 1993 року у селі Петриків. Був надзвичайно добрим та чуйним, сміливим, патріотичним, відважним та стійким. У цій жорстокій війні Тарас Кравчук віддав найдорожче – власне життя з любові до України. У вічність відійшов один з найкращих Синів України… – зазначили у селищній раді.

Віддати шану і провести мужнього Героя зібралися рідні та близькі, однокласники, друзі, односельчани, військовослужбовці, священнослужителі, представники влади та громадськості.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким!

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.