Повалені пам’ятники та зрізані дерева: у Бучачі знищують кладовище (фото)

Опубліковано в Новини 27.09.2022

Через хаотичну рубку дерев у Бучачі знищують цвинтар «Федір».

Про це у соцмережах повідомив Ігор Нетребяк.

– Сьогодні одна людина зробила мені невеселу екскурсію на кладовищі (на пагорбі Федір). Кладовище майже знищене. Дороги закидані гілками та землею. Навіть біля центральної каплички купи гілля. Багато знищених пам’ятників історії, яким сотня років. Куски хрестів, які понищили, зрізаючи дерева, сволочі ховали по корчах (фото додаю). Це все твориться зараз. Дерева ріжуть кожного дня від липня до цього часу. По теперішнім цінам дерев нарізали на сотні тисяч гривень. При такій владі і рашистів не потрібно... написав Ігор Нетребяк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.