Мешканка Тернопільщини потрапила у шахрайську пастку, продаючи в інтернеті

Опубліковано в Новини 27.09.2022

Майже 8 000 гривень зникло з карткового рахунку жительки Мельниці-Подільської Чорківського району. Дівчина продавала через мережу Інтернет товар й стала жертвою афери.

Заявниця розповіла, що розмістила на сайті-оголошень публікацію про продаж одягу. Їй написав потенційний покупець й надіслав фішингове повідомлення. Краянка ввела персональні дані свого банківського рахунку, для ніби-то оплати за товар. Ти самим потерпіла допомогла пройдисвітам спустошити свій електронний гаманець.

Відомості про подію слідчі територіального підрозділу поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.