Тернополяни - беріть приклад!

Опубліковано в Новини 17.03.2016

Прохання долучатися до загальноміського прибирання.

Приклад показали Управління соціальної політики та працівники ПП «Східний масив», які вийшли на толоки у рамках двомісячника благоустрою, що триває у Тернополі з 1 березня по 1 травня. Працівники приватного підприємства прибрали сквер біля вул. Качали, який не відноситься до прибудинкових територій, а працівники управління міської ради - територію біля своєї установи, зазначила прес-служба міської ради.

Як розповідає начальник управління соціальної політики Володимир Сулима, толока працівників відбулася у суботу, 12 березня. Вони прибрали територію, яка знаходиться неподалік території управління та перебувала у занедбаному стані.

«Це одна із територій, яка не належить ні до прибудинкової території, ні до території управління соціальної політики та не є приватною землею. Саме тому наші працівники підтримали ідею здійснити тут прибирання, адже чимало відвідувачів, та й самі працівники установи, щодня проходять повз цю територію, - розповідає Володимир Сулима. - Відтак, власними зусиллями ми підрізали гілки, видалили самосів та прибрали сміття. Будемо слідкувати за цією ділянкою й надалі».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.