Мешканець Тернопільщини хотів "відкупити" товариша від криміналу

Опубліковано в Новини 09.09.2022

Керування без відповідної категорії та документів на скутер, без шолома та у стані алкогольного сп'яніння - за усі ці правопорушення відповідатиме перед законом 19-річний житель Бучацької територіальної громади.

Юнака 7 вересня близько опівночі за порушення правил дорожнього руху зупинили працівники Бучацького сектору реагування патрульної поліції. Водій HONDA DIO мав ознаки алкогольного сп'яніння. Він погодився пройти тест на "Драгері". Останній показав в крові скутериста 0,9 проміле алкоголю.

Окрім цього, юнак їхав без шолома та без відповідної категорії у посвідченні водія. Документів на скутер у нього також не було.

Поліцейські почали складати на порушника відповідний адмінпротокол і в цей час до них підійшов товариш скутериста та став просити за нього. Далі він запропонував 100 доларів за те, що силовики порвуть протокол. Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. "Помічник" відповідатиме за кримінальний злочин - пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. Триває слідство.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.