У Тернополі спіймали "закладчика"

Опубліковано в Новини 08.09.2022

Екстазі, солі, амфетамін - усі ці особливо небезпечні психотропні речовини виявили та вилучили працівники Тернопільського райуправління поліції у сорокачотирирічного жителя району.

5 вересня працівники тактико-оперативного реагування патрулювали Тернопіль. Їм на зустріч йшов чоловік, який, побачивши автівку поліцейських, різко змінив напрямок руху і пришвидшив крок.

ТОРівці наздогнали невідомого і під час проведення поверхневої перевірки виявили у нього закладки з наркотичною сировиною. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Спілкуючись із правоохоронцями чоловік зізнався, що вже встиг розкласти 48 пакунків і показав куди саме. Окрім цього він розповів, що дома має іншу частину наркотиків.

У ході обшуків у жителя району виявили та вилучили близько 120 закладок. Підозрюваний каже, що в інтернеті познайомився із чоловіком, який запропонував легкий та швидкий заробіток. За один сховок отримував 80 гривень. Пофасовані наркотики йому надсилалися поштою, а місця закладок невідомий повідомляв через соцмережі.

Усі наркотики слідчі вилучили. "Заробітчанина" затримали згідно зі статтею 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри згідно із ч. 2 ст. 307 ККУ та обрання запобіжного заходу. Встановлюють слідчі й особу організатора незаконних заробітків. Триває слідство.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.