Оперативники Тернопільщини встановили причетність уродженця Дніпра до крадіжки телефона

Опубліковано в Новини 06.09.2022
До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від жителя Києва про те, що невідома особа викрала його мобільний телефон марки "iPhone".
Зі слів потерпілого, він перебував в одному із закладів харчування в Тернополі. Зайшовши до вбиральні, там випадково залишив свій телефон. Коли ж повернувся через декілька хвилин, засобу зв’язку вже не було.
Співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника за допомогою камер відеонагляду, розміщених у закладі. Причетним до крадіжки виявився 32-річний уродженець Дніпра, який наразі оселився у Тернополі.
Чужий мобільний телефон він встиг продати на ринку, поліцейські встановлюють особу покупця.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.185(крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.