Директор одного із підприємств на Тернопільщині привласнив майже 1,5 млн бюджетних коштів

Опубліковано в Новини 06.09.2022

За процесуального керівництва Кременецької окружної прокуратури повідомлено про підозру службовій особі одного з товариств у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах та видачі завідомо неправдивого офіційного документа (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України). 

За даними слідства, директор товариства - виконавець робіт з реконструкції очисних споруд, надав до Кременецької міської ради  неправдивий документ про встановлення ним обладнання, якого не було.
На підставі вказаного акту товариству зарахований авансовий платіж  на майже 1,5 млн грн бюджетних коштів. Інтересам міської ради завдано шкоди на вищевказану суму.
Триває розслідування, що здійснюють слідчі поліції, за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Тернопільській області.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.