У Тернополі відкрили меморіальну таблицю Герою-захиснику Ігорю Мельнику

Опубліковано в Новини 29.08.2022

28 серпня на фасаді будинку на вул. Михайла Вербицького, 12 у Тернополі відкрили меморіальну таблицю Герою російсько-української війни, почесному мешканцю м. Тернополя, воїну-добровольцю, розвіднику Ігорю Мельнику.

До урочистого відкриття та освячення пам’ятної дошки долучився і міський голова Сергій Надал спільно з духовенством, родичами, друзями, сусідами та побратимами Ігоря Мельника.

- Був цвітом нації, а тепер став її ангелом-охоронцем», – такі слова друзі й знайомі присвячують Ігорю Мельнику, відважному оборонцю української державності від московського агресора. Після початку повномасштабного вторгнення московитів, він залишив успішний бізнес та добровольцем пішов захищати Батьківщину. Та, на жаль, загинув у запеклому бою з рашистами під Запоріжжям, – розповідає Сергій Надал. – Ігор був справжнім розвідником, який завжди був попереду. Він жив як Герой та загинув як Герой. За свою, за нашу Україну. Світла пам’ять і вічний спокій Герою. Герої не вмирають! Слава Україні!.

До слова, Указом Президента України від 1 липня 2022 року Ігоря Мельника нагороджено Орденом за мужність ІІІ ступеня.

Нагадаємо, Ігор Мельник загинув 29 травня 2022 року поблизу села Ольгівське Запорізької області під час виконання бойового завдання, де у результаті артилерійського обстрілу отримав поранення несумісне із життям.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.