Тернопільська школа №11 отримала нові комп’ютери за сприяння керівника місцевого «УКРОПу» Андрія Цибульського

Опубліковано в Новини 30.12.2016
Користуватись п’ятьма новими комп’ютерами зможуть учні Тернопільської загальноосвітньої школи № 11.

Нову техніку навчальному закладу передали за активного сприяння голови тернопільського обласного осередку партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» Андрія Цибульського. 

Як розповідає директор закладу Павло Літинський, в школі навчається тисяча дітей, а уроки із інформатики відвідують учні починаючи з другого класу, а це понад 850 школярів. 

- Сьогодні у нас радісна подія, адже ми отримали в подарунок п’ять нових комп’ютерів. Потреба в них була, оскільки наше комп’ютерне забезпечення вже застаріле, воно використовується ще з 2004 року, - розповідає Павло Літинський. - Загалом в нашій школі навчається 1000 учнів, понад 850 з яких вивчає основи інформатики. З новою технікою діти зможуть вивчати і інші дисципліни, зокрема фізику чи хімію. Крім того, на комп’ютерах вже стоїть необхідне програмне забезпечення, тому приступити до навчання школярі можуть вже сьогодні. 

За словами Андрія Цибульського, забезпечило новою технікою навчальні заклади Міністерство освіти і науки в рамках урядової програми по забезпеченню шкіл комп’ютерами: 

- Я, як депутат обласної ради, отримав можливість розподілити 10 комп’ютерів, п’ять з яких сьогодні передав у свою рідну, 11 школу. Решту техніки з середини січня отримає одна із сільських шкіл на Кременеччині, - зазначає Андрій Цибульський. - Передача комп’ютерів дасть можливість діткам вже навіть з сьогоднішнього дня працювати за нормальною технікою, освоювати різноманітні програми, тобто це те, що покращить та пришвидшить навчальний процес.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.