У РФ помер хлопець з Тернопільщини: розшукують рідних та близьких

Опубліковано в Новини 29.12.2016

В соціальних мережах розшукують рідних, близьких та тих, хто міг знати хлопця, який помер в РФ і якого похоронили під номерним знаком 986.

Вчора, 28 грудня в спільноті "Від Тарнополя до Тернополя" опублікували запис про те, що в Росії помер хлопець з Тернопільщини, якого поховали під номером 986, адже більше про нього ніхто нічого не знав. Як повідомлялось в записі, місцеві жителі зібрали гроші на хрест, однак навіть не знають, яке ім'я на ньому писати.

До адміністратора даної тернопільської спільноти написала і жителька Санкт-Петербурга, головний адміністратор іншої спільноти в "ВКонтакті" - "Ищем родственников!!!!". Жінка повідомила, що внаслідок бійки 18 червня хлопець отримав черепно-мозкову травму, його знайшли в Санкт-Петербурзі. Далі протягом трьох місяців він пролежав в комі і помер 22 серпня, так і не прийшовши до тями. Після смерті хлопця ще протягом чотирьох місяців тамтешньому моргу не давали дозволу на його поховання (авт. - вочевидь за браком інформації про померлого).

Вже в спільноті "Ищем родственников!!!!" вдалось знайти детальнішу інформацію. Так, хлопця поховали на Новому Колпинському кладовищі 8 грудня під номером 986. Як йдеться в записах із вказаної спільноти:

"...Информация для родственников: Вся документация (фото, анализы) находятся в СО по Центральному району ГСУ СК России по Санкт-Петербургу, там же протокол опознания. Так же за информацией можно обратиться в морг при СПб ГБУЗ НИИ им. И.И.Джанилидзе по тел. (812) 384-46-71 или к администраторам группы. Эксгумация тела, а так же экспертиза ДНК, в рамках доследственной проверки или возбужденного уголовного дела проводится за счёт государственных средств".

Крім того, в вищезгаданій спільноті писали і про прикмети чоловіка: ріст близько 175-180 см, колір очей - сіро-голубий, є шрам від апендиксу, група крові - третя негативна.

На разі жителі Санкт-Петербургу розшукують рідних померлого та просять з ними зв'язатись через спільноту "Ищем родственников!!!!".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.