На Тернопільщині - смертельна аварія

Опубліковано в Новини 29.12.2016

Водій не впорався з керуванням.

У аварії неподалік села Козаччина Борщівського району загинув водій автомобіля «ВАЗ-21063», 1947 року народження. Автопригода трапилася 27 грудня близько 8:40 на автодорозі «Тернопіль-Скалат-Гусятин-Борщів-Жванець», повідомили в ГУНП у Тернопільській області.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, чоловік, керуючи легківкою, не впорався з керуванням, транспорт занесло і викинуло на праве узбіччя. Водій від отриманих травм загинув на місці ДТП.

Триває слідство відповідно до статті 286 частина 2 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.