У Тернополі презентували поліцейський велопатруль

Опубліковано в Новини 23.07.2022

З метою безпеки жителів та гостей Тернополя, у нашому місті разом з автомобільними й пішими патрулями працюватимуть і велопатрулі. Вони контролюватимуть дотримання громадського порядку у тих місцях, де проїзд автотранспорту обмежений.

Від 22 липня шість нових велопатрулів інспектуватимуть парки та громадські зони Тернополя.  

- У місті діє «Програма забезпечення обороноздатності військових формувань», якою передбачено спрямування додаткових заходів задля безпеки мешканців Тернополя. У межах цієї програми ми намагаємося максимально допомагати також і поліції, щоб правоохоронці могли успішніше та якісніше виконувати свої службові обов’язки та поставлені перед вами завдання, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Адже саме завдяки праці поліцейських місто залишається безпечним. Сподіваюсь, що ці транспортні засоби стануть вам у пригоді. Бажаю усім успіху і завжди здоровими та неушкодженими повертатись до своїх рідних.

До слова, велопатрулі мають при собі усі необхідні спецзасоби та документи, тому одразу зможуть реагувати та фіксувати правопорушення.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.