Спокусився на ціну: на Тернопільщині чоловік потрапив у аферу, купуючи авто

Опубліковано в Новини 22.07.2022

Оголошення про продаж автомобіля “OPEL ZAFIRA” в інтернет-мережі знайшов житель Хмельниччини. Спокусився чоловік на дешеву ціну. Продавець цінив транспорт у 46 тисяч гривень. Дешевизну пояснив тим, що терміново потрібні кошти, а чекати та шукати інших покупців немає часу.

Потерпілий отримав фотографії бажаного автомобіля. Його усе влаштовувало. Продавець вимагав гроші на картку і лише після цього обіцяв пригнати іномарку. Передоплата слугувала гарантією того, що він не продасть автівку комусь іншому.

Покупець погодився. Проте за деякий час чоловік написав, що потрібно ще 14 тисяч за розмитнення авто. Хмельниччанину це не сподобалося, гроші доплачувати відмовився. Сам продавець щез і відповідати на повідомлення перестав. Із заявою про шахрайство потерпілий звернувся у відділ поліції №1 Бережан.

Правоохоронці внесли даний факт в ЄРДР згідно із статтею 190 ККУ.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.