Міністр охорони здоров’я України на відмінно оцінив роботу медиків Тернопільщини

Опубліковано в Новини 19.07.2022
 
До Тернополя з робочим візитом приїхав міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. 
Він відвідав медичні заклади, поспілкувався з пацієнтами та працівниками. Оглянув роботу відділення нейрореабілітації,   анестезіології та інтенсивної терапії, ортопедо-травматологічне відділення, відділення кардіохірургії та трансплантології, а також операційний блок. 
Під час зустрічі обговорили питання матеріально-технічного забезпечення реабілітації та протезування пацієнтів, які постраждали внаслідок російської агресії. 
Як зазначив міністр, метою його візиту було оглянути рівень надання медичної допомоги та забезпеченість лікарськими засобами в області під час воєнного стану в країні.
- Я оглянув медичні заклади області, задоволений їхньою роботою. Приємно було чути від кожного медика, що вони дійсно отримують нові базові заробітні плати на рівні 13,5 та 20 тисяч гривень, - сказав Віктор Ляшко.
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.