Підприємець, який протиправно заволодів майном державного торфозаводу на Тернопільщині, відсидить 5 років за ґратами

Опубліковано в Новини 19.07.2022

Прокурори Кременецької окружної прокуратури домоглись реальної міри покарання в суді для фізичної особи - підприємця, який шахрайським способом заволодів майном ДП «Шумський торфозавод» ДП «Поділляторф» на понад 800 тис. грн (ч. 4 ст. 190 КК України).

Кременецький районний суд засудив жителя м. Шепетівки Хмельницької області за незаконне заволодіння технікою державного підприємства, звільнивши його від відбування призначеного покарання з випробувальним строком на 3 роки.
Прокурори Кременецької окружної прокуратури, вважаючи, що шахрай понесе недостатнє покарання за вчинений злочин, подали апеляцію. Тернопільський апеляційний суд, погодившись із позицією прокурорів, скасував вирок суду першої інстанції та ухвалив новий, за яким винну особу засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Обвинувальний вирок суду вже набрав законної сили.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.