У Тернополі створили спеціальний технічний загін для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

Опубліковано в Новини 19.07.2022

У Тернополі створили спеціальний технічний загін для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного характеру на території Тернопільської міської територіальної громади. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

У склад технічного загону увійшло 50 осіб з-поміж працівників підприємств різних форм власності. Відтак, при потребі, вони зі спеціалізованою технікою зможуть виїжджати на місця, де необхідно проводити ліквідацію надзвичайної ситуації.

До слова, технічний загін створено з метою організації ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного характеру та проведення інших невідкладних робіт на території Тернопільської міської територіальної громади, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2013р. №616 «Про затвердження Положення про добровільні формування цивільного захисту».

 

Джерело: ТМР

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.