Тернополянин обікрав магазин

Опубліковано в Новини 16.07.2022
Позбавлення волі строком до восьми років загрожує жителю обласного центру, який вчинив злочин в одному із магазинів міста. Міру покарання підозрюваному обере суд.
На лінію «102» надійшло звернення від керуючої одного із торговельних закладів. Жінка зазначила, що переглядаючи записи з камер відеоспостереження вона помітила, як невідомий привласнив товар з прилавку.
У ході розшукових заходів поліцейські територіального підрозділу поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився раніше судимий місцевий мешканець 1986 року народження. У скоєному він зізнався.
Відомості про подію слідчі Тернопільського районного управління поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 4 статті 185 ККУ.
 
 
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.