Замість товару – сміття: мешканка Тернопільщини стала жертвою афериста

Опубліковано в Новини 13.07.2022

Жителька Бережан замовила на одному із сервісів оголошень відеокарту до комп’ютера. Начебто вжила заходів безпеки – грошей наперед за товар не оплачувала, домовилася з продавцем, що здійснить оплату одразу після надходження товару. Але таки потрапила у пастку шахрая.

Як повідомив начальник відділу поліції №1 міста Бережани Артем Колодій, жінка, отримавши товар, не перевірила його. Оплатила немалу суму – майже 12 тисяч гривень, гроші оператори служби доставки перечислили на рахунок продавця, а клієнтка пішла додому. Лише там, розпакувавши посилку, замість відеокарти знайшла сміття.

Нині правоохоронці намагаються з’ясувати, хто заволодів грошима жительки Бережан, а також нагадують правила безпеки покупки товару через мережу.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.