У Тернополі в центрі міста злодії обікрали магазини хутра на сотні тисяч гривень

Опубліковано в Новини 27.12.2016

Крадіжки встигли вчинити за одну ніч.

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.4 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена у великих розмірах), зазначає прес-служба прокуратури Тернопільської області.

За словами слідчого міського відділу поліції Івана Боднара, крадіжки трапилися 13 та 14 грудня близько четвертої години ранку, повідомили в обласному ГУНП. Першого дня злодіїв було двоє. Вони, розбивши каменем вікно, винесли 17 хутряних виробів. На крадіжку їм знадобилося менше хвилини.

Наступного дня, 14 грудня, жертвою злодія став ще один магазин. В нього таким самим способом проник невідомий і викрав 9 норкових шуб вартістю 380 тисяч гривень. Загалом втрати становлять понад 650 тисяч грн, зазначають у прес-службі обласної прокуратури.

У ході проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці вийшли на слід злодіїв. 23 грудня їх затримали. Чоловіки у скоєному зізналися. Вони - жителі Запоріжжя, 1986 та 1991 років народження. Обоє неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців за майнові злочини та адміністративні правопорушення.

Вказаним особам повідомлено про підозру за ч.4 ст.185 КК України. Щодо них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 80 000 грн. Досудове розслідування триває. 
 
Фото - ГУНП

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.