Створений в Бучацькому районі кооператив вже дав людям майже 8 мільйонів доходу

Опубліковано в Новини 26.12.2016

За підтримки ТзОВ «Бучачагрохлібпром» не так давно створили сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Бучацький екопродукт», який на разі працює в молочному напрямку.

За нетривалий час своєї роботи він вже допоміг заробити людям додатково 8 мільйонів гривень.

- На тлі реформи з децентралізації важливо створювати сприятливі умови для розвитку підприємництва, покращення умов життя населення. Люди повинні мати роботу, повинні заробляти на себе власні кошти, а не залежати від держави і отримувати допомогу у вигляді субсидій, - зазначає голова наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз. - Ми працюємо над усім, аби наші люди заробляли. Зокрема, ми створили молочний кооператив, який вже дав селянам майже 8 мільйонів гривень доходу. Про це звітував голова даного сільськогосподарського об'єднання Олег Грицак під час районної ради.

 

За словами Петра Гадза, в цьому році «Бучацький екопродукт» запрацює і в садово-ягідному та рослинницькому напрямку. Членів кооперативу вчать правильної технології саджання та вирощування відповідних культур, що в майбутньому принесе їм додатковий дохід.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.