Кандидат на виборах у Трибухівську громаду на Бучаччині за підтримки БПП та Петра Гадза набрав понад 92 % голосів

Опубліковано в Новини 23.12.2016

Нещодавно відбулись вибори голови Трибухівської об’єднаної територіальної громади, що на Бучаччині. Понад 92% виборців віддали свій голос за Олега Максимовича, який впродовж попереднього року, будучи сільським головою, встиг завоювати довіру односельчан.

Для участі у виборах його висунули від Блоку Петра Порошенка, оскільки переобраний сільський голова – безпартійний. Крім того, Олег Максимович заручився підтримкою не лише жителів Трибухівець та чинної влади, а й місцевими підприємцями та меценатами, які вкладають власні кошти у розвиток села. Зокрема, про роботу новоспеченого голови позитивно відгукується і відомий бучацький аграрій Петро Гадз.

- Олег Максимович був сільським головою, але подав свою кандидатуру на ці вибори і набрав понад 92% голосів. Його обирали люди, які побачили результати його роботи; вони побачили старання нової команди і те, як вона працює для розвитку села. Звісно, і я як житель Бучацького району не можу стояти осторонь та не допомагати. Це стосується і Трибухівець, - наголошує Петро Гадз.

Як розповідає сам Олег Максимович, люди обрали, адже знають: наступні роки так як і попередній не пройде даремно.

- На мою думку, по розвитку інфраструктури села зроблено багато. На даний момент ми відновлюємо будинок культури, проводимо реконструкцію доріг та вже зробили ремонт в приміщенні сільради. Також, працюємо і над встановленням вуличного освітлення, цього року в селі фактично запрацювало 90 нових ліхтарів. Велику підтримку нам надає і Петро Гадз, який ніколи ще не відмовляв у допомозі. Так, більше  300 тисяч гривень він виділив на ремонт будинку культури, який перебував у жахливому стані. Частина цих коштів пішла і на встановлення дитячого майданчику. Раніше діти не мали де гратись, доводилось іти в сусідні села. Тепер ця проблема позаду. Також, ми оснастили бруківкою ділянку перед школою площею в 650 квадратних метрів.

 

Додамо, що у передвиборчій гонці, новообраного голову намагалася скомпроментувати «Українська Галицька партія», яка поряд з тим, рекламувала власну діяльність на Бучаччині. Результат виборів показав, наскільки «продуктивною» була ця діяльність, адже згадана партія не отримала жодного представника у громаді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.