Тернопільщина: крадуть не тільки з салону, але й з ... бака

Опубліковано в Новини 15.03.2016

Водіїв просять не залишати цінні речі в авто.

Власники транспортних засобів,  нехтуючи порадами поліцейських, продовжують потерпати від крадіжок з салонів авто, зазначають в обласному відділку поліції. Жертви автозлодіїв залишають цінне майно у салоні транспорту, чим поспішають скористатися зловмисники. Результат – розбите склоавтівки та пропажа дороговартісних речей.

Неприємність трапилася з мешканцем Борщова. Він увечері залишив машину у дворі будинку.

Уранці виявив, що з його салону машини зникла автомагнітола. Спритні злодії злили з баку автівки ще й усе пальне. У іншого мешканця району крадії викрали акумуляторну батарею.

У мешканки обласного центру невідомі поцупили з авто магнітолу, флеш-карти та готівку. Злодії уночі розбили  вікно іномарки, яка стояла у дворі багатоповерхівки, та викрали усе цінне.

Міліціонери розшукують злодіїв та звертаються до автовласників не легковажити і не залишати в салонах будь-яке цінне майно. Навіть, коли виходите з машини на декілька хвилин, подбайте про те, щоб на сидіннях не було речей, які можуть привернути увагу злодіїв: обов’язково забирайте з собою відеореєстратори, магнітоли, барсетки, документи, телефони. Збережете цілими і майно і автомобіль, адже часто аби викрасти речі, злодії розбивають скло або пошкоджують замок транспортного засобу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.