Де у Тернополі можна побачити підковану блоху?

Опубліковано в Новини 15.03.2016

На виставці "восьмого чуда".

Унікальну виставку мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна, за участі автора, відкриють у Тернополі 17 березня о 15 год. у приміщенні Арт-Галереї на вул. Сагайдачного, 13. Подивитися на мікромініатюри, які вважають восьмим чудом світу, тернополяни зможуть до 6 квітня, повідомила прес-служба ТМР.

На виставці будуть представлені унікальні шедеври мікромініатюр, серед яких — знаменитий караван верблюдів у вушку голки, підкована блоха, букет троянд, стеблом яких служить людська волосина, скульптури на макових зернах, портрети на рисі і безліч інших мікромініатюрних творінь.

Довідка:

Володимир Казарян - майстер мікромистецтва та мікромініатюри, художник, скульптор, музикант, поет та філософ. Живе і працює в Україні. Створив понад 500 мікромініатюр у багатьох сферах науки. Роботи майстра стали прикрасами колекцій президентів - Білла Клінтона (Америка), Хосні Мубарака (Єгипту), України (Леоніда Кравчука та Леоніда Кучми), а також актора Арнольда Шварценеггера.

За 15 років унікальна виставка об’їздила Україну, країни Прибалтики, побувала у Чехословаччині, Єгипті, в Америці, де увійшла до десятки дивовижних видовищ світу.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.