У Тернополі хлопці на Ауді вирішили розважитися, стріляючи в таксі

Опубліковано в Новини 19.12.2016

Двох юнаків підозрюють у стрілянині.

Про це повідомила прес-служба УПП у Тернополі:

– Кілька пострілів здійснили невідомі в мій транспортний засіб, – розповів заявник полісменам, які прибули на виклик. Це трапилося 18 грудня, близько 22 години, на вулиці 15 Квітня.

Водій таксі їхав на замовлення, у той час як поруч пригальмувала Audi A4 і невідома особа витягла предмет схожий на зброю і здійснила кілька пострілів.

Таксист запам’ятав номер автомобіля і описав правопорушників. Інспектори оперативно оглянули прилеглу територію і виявили транспортний засіб у дворі будинку. Опитавши мешканців будинку, патрульні розшукали власника автомобіля. З’ясувалося, що за кермом у той вечір перебував його 18-річний син разом з своїм товаришем.

Полісмени викликали слідчо-оперативну групу. Вони вилучили предмет схожий на пістолет. Хлопців доправили до відділку поліції для з’ясування усіх обставин.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.