На Тернопільщині платники отримали майже 7500 сертифікатів електронного підпису

Опубліковано в Новини 03.05.2022

Електронні сервіси – невід’ємна складова нашого сьогодення. Особливим попитом серед бізнесменів та громадян користується «Електронний кабінет» податкової служби. Адже в онлайн форматі можна отримати ряд послуг, економлячи на власному часі та в сприятливих для себе умовах. Зручність та комфорт дистанційного спілкування забезпечує наявність особистого електронного цифрового підпису, і це добре розуміють наші краяни.

Так, упродовж січня-квітня цього року вони отримали 7456 сертифікатів електронного, цифрового підпису, звернувшись до фахівців сектора реєстрації користувачів управління (центру) сертифікації ключів ІДД ДПС України, що діє в Центрі обслуговування платників Тернопільської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області. Дану послугу безкоштовно можуть отримати як юридичні особи, приватні підприємці, так і громадяни.

 

Джерело: ГУ ДПС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.