На Тернопільщині у ставку втопилася півторарічна дитина

Опубліковано в Новини 15.04.2022

Про нещасний випадок на території Козівської територіальної громади на лінію “102″ повідомили медики. На місце події виїжджали правоохоронці.

Як з’ясувалося, потерпілий – це півторарічний хлопчик з багатодітної родини. Він серед усіх діток був наймолодшим. Сусіди позитивно відгукуються про цю сім’ю.

Нещастя трапилося 13 квітня вранці. За словами мами, син грався на подвір’ї. Воно повністю загорожене, а фіртка була зачиненою. За метрів шість від помешкання розташований ставок.

Поки мама відвернулася, малюк вийшов з двору городами – він побіг за гусьми. Жінка пішла за ним фактично одразу, але побачила сина уже у воді обличчям вниз. Малого дістали, а родичі викликали швидку. Проте врятувати хлопчика не вдалося. Медики констатували смерть малолітнього.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно із ч.2 ст.115 ККУ з поміткою “нещасний випадок”.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.