Двом мешканцям Борщова інкримінують незаконну порубку дерев

Опубліковано в Новини 15.04.2022

Співробітники Борщівського відділення поліції виявили правопорушників на місці скоєння злочину. Вони саме вантажили деревину на причіп.

Причетними до незаконної порубки виявилися двоє мешканців Борщова. Дерева вони зрізали на території місцевого лісового господарства. Будь-яких дозвільних документів у них на це не було.

Виявилося, чоловіки зрізали дерева породи граб та дуб. Частину деревини вони встигли продати. Сума завданих збитків встановлюється.
Автомобіль марки «Opel Vivaro», на якому перевозили дерева, вилучено та поміщено на арештмайданчик.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.