Тернополянка втратила 7 000 гривень, повіривши шахраєві

Опубліковано в Новини 15.04.2022
Факт шахрайства задокументували працівники Тернопільського районного управління поліції вчинений до мешканки міста. Жінка повірила додзвонювачу та втратила 7000 гривень.
Аферист діяв за старою, провіреною схемою, від якої вже потерпіло чимало громадян. Зловмисник зателефонував до місцевої мешканки та представився працівником фінансової установи. Він повідомив про можливість збільшення кредитного ліміту, але для цього необхідно уточнити персональні дані. Тернополянка погодилася й розповіла все що її просили. За певний проміжок часу жінка зрозуміла , що стала жертвою афериста. На мобільний телефон заявниця прийшло сповіщення про списання готівки в розмірі 7000 гривень.
Відомості про подію працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.