На петицію тернополян про ремонт поганої дороги відповіли відмовою

Опубліковано в Новини 15.12.2016

Ще на початку листопада тернополянин Сергій Кабан зареєстрував петицію про ремонт дороги по вулиці Дорошенка. Звернення назбирало необхідну кількість голосів, його розглянули в міськраді та дали відповідь.

Автор петиції зазначав, що дана ділянка дороги перебуває в жахливому стані - вся вкрита великою кількістю глибоких ям, що унеможливлює безпечне пересування транспорту. У відповіді на це звернення повідомили, що таки проблема є:

"Працівниками управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології спільно з відділом технічного нагляду Тернопільської міської ради проведено обстеження вул. Дорошенка та виявлено локальні руйнування асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару. Загальна площа пошкодженого асфальтобетонного покриття вулиці, яка потребує ремонту становить 480 м2", - йдеться у відповіді.

І хоч дорога потребує проведення ремонтних робіт, її не лагодитимуть, адже, коштів на це поки немає:

"У зв’язку з обмеженими фінансовими можливостями міського бюджету провести поточний ремонт вказаної вулиці, на даний час не вбачається за можливе", - повідомляють у відповіді до петиції. Разом з тим, обіцяють: при формуванні бюджету на 2017 рік розглянуть можливість проведення поточного ремонту ділянки дороги на вулиці Дорошенка.

Детальніше ТУТ

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.