Тернопіль та Тернопільщину оцінили за рівнем інвестиційної ефективності

Опубліковано в Новини 13.12.2016

Рейтингове агентство «Євро-Рейтинг» кожного кварталу здійснює оновлення рейтингу інвестиційної ефективності областей та міст України.

За другий квартал цього року Тернопіль відзначився своїми результатами як по інвестиційній активності в місті, так і по соціально-економічному ефекту від залучених коштів і отримав загальну оцінку ефективності в 215 балів. Такий показник відповідає рівню ineA, що є максимальним.

За отриманими результатами наше місто поступилось лише Києву, в якого бал ефективності становить 254.

А от в загальному вся Тернопільська область за своїм рівнем інвестиційної ефективності в другому кварталі 2016 оку дещо "пасе задніх". Так, згідно із отриманим рейтингом від "Євро-Рейтинг" наш край випередив лише Рівенську та Сумську області і отримав загальну оцінку ефективності в 121 бал, що відповідає рівню ineЕ і є передостаннім.

Щоправда, в першому кварталі цього року рівень інвестиційної ефективності Тернопільської області становив ineF, а загальна оцінка складала 113 балів. Тобто, протягом кварталу Тернопільщина покращила свої результати. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.