Голова обласної ради Віктор Овчарук привітав захисників на Луганщині (фото)

Опубліковано в Новини 12.12.2016

Напередодні Дня Збройних сил України Віктор Овчарук та заступник голови ОДА Олег Валов побували у Лисичанську.  Вони відвідали наших воїнів військової частини польова пошта В1428, а також правоохоронців, які захищають на Луганщині мир та спокій. «Мужні українські  вояки боряться з терористами та окупантами на Сході нашої держави. Вони стали символом незламності та хоробрості. Привітати їх напередодні Дня Збройних сил України безпосередньо на місцях дислокації – це лише маленька часточка тої величезної поваги до військовослужбовців, які ризикуючи життям, стримують ворога, і маленька часточка глибокої вдячності за те, що не вривається окупант до наших домівок», - зазначив Віктор Овчарук.

Очільники області відвідали різні підрозділи військової частини, ознайомилися із побутовими умовами військовослужбовців та передали їм продукти, серед яких і солодощі, а також зварювальний апарат та генератор.  За словами Віктора Овчарука, привезли ті речі, які вкрай необхідні воякам на Сході і які вони просили.

Під час урочистостей, присвячених 25-річчю Збройних сил України, які відбулися у Лисичанському будинку культури,  Віктор Овчарук та Олег Валов за мужність та відвагу вручили солдатам та офіцерам  відзнаки обласної ради та обласної державної адміністрації. «Ви – герої, - наголосив Віктор Овчарук. - Ви – наша гордість. Кожен з Вас - гідні сини та доньки України. Адже не ховаєтеся за спинами інших, а чесно та самовіддано виконуєте свій обов’зок, бороните нашу державу від ворога. Низький уклін кожному з Вас за мужність та відданість. Нехай Вас оберігає Господь!».

 

Привітали наших захисників на Луганщині  і актори Тернопільського драмтеатру – вони приїхали у гості із виставою «Сватання на Гончарівці».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.