Чотирьом іноземцям, що перебували на Тернопільщині, заборонено в’їзд в Україну

Опубліковано в Новини 12.12.2016

Ще 20-ьох - примусово видворять.

79 іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні, щодо 20 прийнято рішення про примусове повернення, 4 з яких заборонено в’їзд в Україну. Такі результати профілактичних цільових заходів «Мігрант», які впродовж місяця проводили на території області  працівники міграційної служби.

Неприємностей із законом нажили також 8 наших співвітчизників за сприяння іноземцям в порушенні міграційного законодавства: 6 – за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства  (ст. 205 КУпАП), 2 - за порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців (ст.204 КУпАП).

Також в ході перевірки дотримання законодавства України в міграційній сфері навчальними закладами та організаціями, які приймають іноземців, УДМС у Тернопільській області притягнуто до адміністративної відповідальності на підставі ст. 204 КупАП посадових осіб одного з тернопільських вишів та громадської організації.

Під час профілактичних заходів УДМС у Тернопільській області подано до суду 2 адміністративних позови про примусове видворення за межі України іноземних громадян. Тернопільським міськрайонним судом задоволено всі позовні вимоги, рішення про примусове видворення іноземців за межі України виконані.

 

Головний спеціаліст із зв’язків

 

з громадськістю та ЗМІ                                         Бойко І.В.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.