У Тернопіль прибули чергові гуманітарні вантажі з Німеччини, Польщі та Литви

Опубліковано в Новини 07.03.2022

Черговий багатотонний гуманітарний вантаж прибув 5 березня у Тернопіль від наших міст-партнерів з Німеччини, Польщі та Литви.

Від початку повномасштабного російського вторгнення на територію України це вже п’ята партія гуманітарної допомоги як для військовослужбовців, які боронять рідну землю від окупантів, так і для українських сімей, що постраждали внаслідок воєнного вторгнення російської армії.

- Cпочатку такі вантажі, які прибували у Тернопіль, ми спрямовували в Гуманітарний центр, що на Площі Героїв Євромайдану, однак, враховуючи те, що допомоги від наших європейських партнерів цими днями надходить дуже багато, нам довелося розгорнути додатковий склад на вул. Текстильній. Саме сюди сьогодні було доставлено гуманітарну допомогу від німецького міста Заттельдорф, з яким ми нещодавно розпочали співпрацю, від міста-побратима та міста-парнера Тарнув і Радом (Польща) та від міста Таураге (Литва), - повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал. – У трьох великогабаритних транспортних засобах знаходиться все найнеобхідніше на сьогодні - від продуктів харчування до медикаментів та дитячого одягу.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.