На Тернопільщині встановлюють нові дорожні знаки з обличчям путіна і міткою “рух заборонено”

Опубліковано в Новини 05.03.2022

Про це розповів, начальник обласної Служби автомобільних доріг Микола Довгошия. За його словами, знаки встановлюють за свій кошт підрядні організації, пише “Суспільне”.

Один зі знаків розмістили при в’їзді в Гаї-Гречинські Байковецької громади. Його встановили жителі цього села, коли облаштували блокпост. 26-річний тернополянин Тарас Сергієнко із соцмережах дізнався, що в області будуть встановлювати такі знаки.

- Взагалі супер, всюди треба ставити, по всій Україні. Якомога більше, з самого початку, коли тільки почалося. Не всі вірили в українську армію, а зараз з кожним днем все більше і більше. Тому кожна якась така штука допомагає бойовому духу всій Україні, – розповідає чоловік.

Жителька села Гаї-Гречинські Ольга Тхорик каже, такий дорожній знак побачила вперше.

- Про “Рускій корабль” банер великий вже бачили. Дуже актуальний знак, супер, молодці. Так воно і має бути, нікого не пустимо до нас ворогів, – каже жінка.

При в’їзді до Тернополя з боку Збаража, біля блокпосту також розмістили дорожній знак для російських окупантів.

- Ви розумієте, що вони не мають шансів сюди дійти. Я взагалі не розумію, на що вони надіються. Він змусив наших дівчат плакати, він отримає на горіхи, – каже тернополянин Тарас Голубничий.

Скільки таких знаків розмістять на Тернопільщині поки невідомо, каже начальник служби автодоріг області Микола Довгошия.

- Знак вказує ворогу – негайно здавайся в полон, або зустрінь смерть. Від сьогодні дія знаку поширюється на дороги усіх форм власності в Україні та союзних державах, – розповідає Микола Довгошия.

Нагадаємо, на усіх дорогах області тимчасово демонтовують дорожні знаки. Зокрема, це вказівні знаки та назви населених пунктів. Розповів голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш.

 

Джерело: "ГОЛОС"

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.05.2024 soroka
З ініціативи Сергія Надала у школах Тернополя розпочали проєкт «Історія України – історії Героїв»
З 14 по 23 травня 2024 року у середніх школах Тернополя пройдуть заходи в межах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.