Лінія "102" Тернопільщини працює в цілодобовому режимі

Опубліковано в Новини 05.03.2022

Більше тисячі викликів за добу приймають оператори лінії "102" ГУНП Тернопільщини впродовж дев'яти днів війни. Після боїв на Херсонщині оператори обслуговували ще й дзвінки з того регіону, але через проблеми зі зв'язком, жителі півдня додзвонитися уже не можуть.

Оператори працюють щодня: у атестованих працівників 24-годинний робочий день, а вільнонаймані працюють по 12 годин. Наразі справляються власними силами, але при необхідності в резерві уже є 28 волонтерів. 

Керівник відділу служби “102″ УОАЗОР ГУНП в Тернопільській області Євгенія Іваськів звертається до мешканців Тернополя та області не телефонувати через дрібниці, які можна вирішити самостійно. Перевага сьогодні віддається інформації про кримінальні правопорушення, а також про підозрілих осіб та транспорт.

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.05.2024 soroka
З ініціативи Сергія Надала у школах Тернополя розпочали проєкт «Історія України – історії Героїв»
З 14 по 23 травня 2024 року у середніх школах Тернополя пройдуть заходи в межах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.