Чоловіки, які прибувають на Тернопільщину, зобов’язані стати на військовий облік

Опубліковано в Новини 04.03.2022

Чоловіки, які приїжджають в нашу область з інших регіонів в період воєнного стану, повинні упродовж 24 годин після прибуття стати на військовий облік.

Чоловіки-переселенці віком від 18 до 60 років зобов’язані прийти у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки у Тернопільській області (колишні військкомати) для реєстрації на військовий облік.  Із собою потрібно мати паспорт та, при наявності, військовий квиток.

Керівники готелів, санаторіїв та всіх місць, де розміщуються переселенці, повинні негайно повідомляти у територіальні центри та районні військові адміністрації про прибуття чоловіків призовного віку.

У Тернополі можна звернутися у Тернопільську міську раду (вул.Листопадова, 5 з 09:00 до 17:00 год). Тут чоловіків зареєструють і дані про них передадуть у військкомат.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.