З будівельного майданчика у Тернополі поцупили дороговартісний інструмент

Опубліковано в Новини 24.02.2022

До співробітників Тернопільського районного управління поліції  надійшло повідомлення від жителя обласного центру про те, що невідома особа викрала дороговартісний інструмент з будівельного майданчика. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Інцидент трапився на вулиці Яреми. Поліцейським вдалося оперативно розшукати особу, причетну до крадіжки. Ним виявився 60-річний житель Тернополя. Чоловік мешкає неподалік. Запримітив, що на будівельному майданчику залишили без нагляду інструмент та викрав його. Чуже майно заніс до себе додому. Поліцейські вилучили речовий доказ.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 5 років обмеження волі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.