Ремонт інфекційного відділення в Тернополі обійшовся майже у 9,5 млн гривень

Опубліковано в Новини 09.12.2016

У Тернополі вчора відбулося відкриття відремонтованого інфекційного відділення комунальної лікарні швидкої допомоги.

У міськраді повідомляють, що загальна вартість реконструкції приміщення склала майже 9,5 мільйонів гривень. Частину коштів - 5,5 мільйонів виділили з Державного фонду регіонального розвитку, решту суми, 4 мільйони - із бюджету міста. Також, в день відкриття в інфекційне відділення передали електрокардіографа.

«Це відділення хоч і працює при міській лікарні Тернополя, проте надає медичну допомогу також і жителям області. Ремонтні роботи розпочалися ще у 2014 році. За цей час повністю відремонтовано та утеплено фасад приміщення, замінено вікна на енергозберігаючі, інженерні комунікації, у палатах проведено ремонти, облаштовано санвузли, проведено гарячу воду, облаштовано окремі інфекційні бокси. Загалом створені кращі умови як для роботи лікарів, так і лікування пацієнтів», - розповідає міський голова Сергій Надал.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.